BLANCO ETAGON

Funkcionalnost i dizajn na najvišem nivou

Cijeli sudoper u jednom koritu – jedinstveni koncept koji se sastoji od korita, među-stepenica i šina – ovim spojem se  omogućava paralelni rad na 3 nivoa. Tako se stvaraju nove mogućnosti kod pripreme, ljuštenja, blanširanja, natapanja, čišćenja i držanja lijepog reda.

 

Jednostavno genijalna

Sa ETAGON koritom je sve moguće: u velikom koritu je moguće više radnji u isto vrijeme obaviti.  Također, ima mjesta i za pranje velikih roštilj-žica, tava, tepsija i sl.

 

Komforna među-stepenica

Priprema,  ljuštenje, čišćenje, blanširanje, natapanje, pranje posuđa i držanje reda – ovdje rad nad sudoperom postaje čisto zadovoljstvo. Odlaganje vrelih lonaca, ubacivanje namirnica u tavu, pranje i odlaganje na sušenje –  sve to funkcionira bez problema  uz  praktične ETAGON nosače.

 

 

Iznenađujuće svestrana

Spužva, krpa, četkica… – sve je sklonjeno od pogleda i dobro odloženo na ETAGON šinama, ali istovremeno spremno za upotrebu. Također, i za odlaganje raznih kuhinjskih predmeta i lonaca – nosači rade odličan posao.

 

 

Sve u jednom koritu

Zašto biste pri svakoj radnji gubili kuhinjski prostor, zauzimali površine i konstantno išli sa jednog kraja kuhinje na drugi – kada se  sve može obaviti na jednom mjestu,kompaktno,  u jednom koritu?

 

 

Uklapa se u čitav koncept

Ovaj sudoper postaje još potpuniji sa dodatnim priborom, kao što je daska za rezanje ili inox posudica. Tako sudoper postaje idealan partner za npr. pripremu za kuhanje na pari.

 

Jedno korito – tri nivoa

Integrirana među-stepenica i nosači koji dolaze u isporuci stvaraju dodatni radni nivo u koritu. Tako jedno korito postaje multifunkcionalni „all-around“ talent. 😎😉

 

 

 

BLANCO ETAGON

Genijalno jednostavna, jednostavno genijalna.

 

A  koji je tvoj ETAGON sudoper? 😊

Klikni OVDJE da vidiš sve mogućnosti.