SteelArt™

BLANCO SteelArt™

Ukoliko želite ekskluzivni sudoper koj su ručno izrađeni, onda ste na pravom mjestu.

BLANCO SteelArt™, pored širokog asortimana ekskluzivnih sudopera i korita, Vam daje mogućnost, da budete kreativni sami za sebe. Jer SteelArt™ nudi izradu radnih ploča i korita po mjeri i po Vašim željama.

Također, u sekciji SteelArt™ se izrađuju i individualna rješenja u vidu jedinstvenih kuhinjskih otoka iz jednog elementa.

Jači. Plemenitiji. Eksluzivniji.

Otkrijte BLANCO Durinox®, jedinstveni inovativni materijal direktno iz SteelArt pogona.

Osnova od INOX-a i površina obložena sitnim čeličnim kuglicama daje ovom materijalu jedinstven izgled i otpornost na najvišem nivou.

Durinox® je otprilike duplo otporniji od običnog INOX-a, i samim tim ekstremno rezistentan na ogrebotine.

BLANCO Durinox®, do 2x rezistentnija površina od običnog INOX-a.

Otkrijte savršen dizajn.

Kod SteelArt ćete naći eksluzivna rješenja od plemenitog čelika, kreirana da Vam olakšaju kuhanje, pripremu za kuhanje i pranje. Jer višegodišnje iskustvo u preradi čelika se ovdje besprijekorno odražava. Uz pomoć vrhunskog ručnog rada i tehnološke preciznosti nastaju pravi dragulji za kuhinju, koji su višestruko nagrađeni za izvanredan dizajn.

Fini detalji  prave ovdje veliku razliku!

Usklađena raznolikost.

SteelArt nudi veliki izbor korita i sudopera u savršeno usklađenom dizajnu. Bez obzira odlučili se za korita sa izraženim geometrijskim crtama, ili za elegantne sudopere sa minimalno zaobljenim kutovima – SteelArt se stilski uklapa u svako kuhinjsko okruženje.

Otkrijte našu SteelArt™ ponudu OVDJE.